Create site free
Жалобы на админов сервера - Книга жалоб - .::Main::. - Форум - game.pro Lutsk Arena - Луцький форум. Чатовка, друзі, спілкування. Запчасти для фотоапаратов Canon, Sony, Olympus, Nikon
Страница 4 из 212»
Модератор форума: @)(otnik, KOT 
Форум » .::Main::. » Книга жалоб » Жалобы на админов сервера
Жалобы на админов сервера
@)(otnikДата: Среда, 19.08.2009, 15:20 | Сообщение # 1
Статус:
Если у вас есть жалоба на одного из админов на сервере, пишите сюда, все жалобы будут розглядаться

1. Ник админа на которога жалоба
2. Причина жалобы (указать за што жалуэтесь)
3. ДЕмки с игры (где указано админ нарушает вашы права)

Если вина админа будет доказана, он будет снят з админства.
Жалобы на администрацию сайта: @)(otnik, KOT и PekpyT не принимаються, такие заявки будут сразу удалены

Купуємо стім (Ліцензійну Counter Strike 1.6) тут http://www.cs-lutsk.org.ua/index/0-135

QUARD_LieДата: Пятница, 21.01.2011, 22:14 | Сообщение # 2
Статус:
Дорогий мій Комерсант!!!!
Цікавий факт! Як так получається, що за фразу " ти лох" тобі дають бан на 1 час під поясненням "образа". А за фрази в чаті----
*DEAD* Vadimmix : kpbica B poT e6aHA9I pa6uT!!
*DEAD* Vadimmix : cyka raHDio!
*DEAD* Vadimmix : T0Mac lol uDu haaxyu
----бана нема.
Mix проти тебе нічого не маю, просто, щоб розібратись. Ти саме більше писав)))

Дорогий мій комерсант я задовбався питатись в чаті про те, тепер жду відповіді від тебе тут.

@)(otnikДата: Пятница, 21.01.2011, 22:23 | Сообщение # 3
Статус:
QUARD_Lie,
я за мати особо не баню, хіба у свій адрес, так до чого це я, незавжди бачиш хто що пише, коли ти мертвий і пишеш мати, тут главне аби адмін не спалив якій живий, того може тебе забанити, а когось нє!
І ще я здеається вже все зробив аби гра на сервері була найкомфортніша, так чомуб для матів не викорисутовувати /pm :) він не модерується

Купуємо стім (Ліцензійну Counter Strike 1.6) тут http://www.cs-lutsk.org.ua/index/0-135

QUARD_LieДата: Пятница, 21.01.2011, 22:36 | Сообщение # 4
Статус:
Андрюха, я йому з 10 разів в ігрі, в чаті написав. Він бачив, всі бачили. Він не відповів.

KOTДата: Пятница, 21.01.2011, 22:45 | Сообщение # 5
Статус:
Vadimmix - ти у нас іграєш не перший рік, тиж знаєш, що за порушення правил у нас карають.. Так чого ти нагло матюкався?

QUARD_LieДата: Пятница, 21.01.2011, 22:54 | Сообщение # 6
Статус:
Я би хотів Vadimmix взагалі не враховувати як іграка, він тут не причом. Це міг бути будь хто. Тут проблема З Комерсантом. Я впевнений, що "ти лох"(хоча прямо не адресована) не має каратися на 1 год баном, а кік, 5 хв, максимум 10 хв, но не година. А іншим все сходить з рук.
Комерсант, до тебе, якщо в тебе у грі є корефани, не забувай, що ти адмін, а це ігрок, і ПРАВИЛА стосуються всіх!!!! Я тоже в хороших стосунках (дружніх) з деякими адмінами, про те, вони мені нагадають про мати ( хоча мати--це голосно сказано), коли вони зі злості вилітають.

KOMERCAHTДата: Пятница, 21.01.2011, 23:39 | Сообщение # 7
Статус:
QUARD_Lie, перш ніж писати статтю, треба було глянути в бан лист, ось сюди якщо ти не знаєш http://amxbans.playground.org.ua/cslutsk/ban_list.php , а не наводити на мене наклеп. Да я не спорю, я не бачив, що він це написав " kpbica B poT e6aHA9I pa6uT!! " , поки ти не написав мені. Мені не треба по 100 раз писати ( це я образно), я бачу, що ти написав. Я просто переглядав консоль, тому зразу і не забанив. Ще питання будуть???

MAP9IHAДата: Суббота, 22.01.2011, 11:42 | Сообщение # 8
Статус:
QUARD_Lie, Якщо, маєш на конкретного гравця чи адміна обвинувачення в образах і т.д. то пиши! якщо, ти не хочеш на когось ябеднічати ( приклад очевидно.. доречі, хлопцям то не пасує.. lol ) то притримай язичка.. бо багато на які слова ми закриваєм очі ( ти це знаєш) , а сидіти і читати всі бздури та взаємні обливання Г... , які часом пишуть в чаті здуріти можна та й з респа не вийдеш - Фе. впевнена, ти будеш згідний зі мною

6oHanAPTДата: Суббота, 22.01.2011, 13:53 | Сообщение # 9
Статус:
маська мені не подобається що роздаєш бани за ПІНГ.... буває пінг підскоче на пару сек, і зразу падає (всі добре знаємо наш ОГО, може і підлажити) і тут зразу бан)
можна ж просто сказати людині що ти лагер і попросити вийти на певний час :D

Если б Мишки были пчелами, то они бы никогда, нипочем и не подумали - ТАК ВЫСОКО СТРОИТЬ ДОМ!!!!!

MAP9IHAДата: Суббота, 22.01.2011, 17:35 | Сообщение # 10
Статус:
Бонапаська, так буває. av а буває, що у гравця пінг постійно підскакує до 700, десь раз 5-7 на хвилину ( ну лагер, може знаєш..) і весь серв "підвисає" на пару мілісек по пару раз- захоплююче видовище! :D
Quote (6oHanAPT)
мені не подобається
, так мені це також не подобається.. і всім гравцям також! от тому попереджую а потім...
nezloy105

QUARD_LieДата: Суббота, 22.01.2011, 18:25 | Сообщение # 11
Статус:
Quote (MAP9IHA)
QUARD_Lie, Якщо, маєш на конкретного гравця чи адміна обвинувачення в образах і т.д. то пиши! якщо, ти не хочеш на когось ябеднічати ( приклад очевидно.. доречі, хлопцям то не пасує.. ) то притримай язичка.. бо багато на які слова ми закриваєм очі ( ти це знаєш) , а сидіти і читати всі бздури та взаємні обливання Г... , які часом пишуть в чаті здуріти можна та й з респа не вийдеш - Фе. впевнена, ти будеш згідний зі мною

Да, наукою доказано, що жінки мислять тільки одною половонию головного мозку. Перечитай уважно проблему!!! Потім шось пиши. Бо те, що ти написала, якось зовсім не пляше.

Добавлено (22.01.2011, 19:25)
---------------------------------------------

Quote (KOMERCAHT)
QUARD_Lie, перш ніж писати статтю, треба було глянути в бан лист, ось сюди якщо ти не знаєш http://amxbans.playground.org.ua/cslutsk/ban_list.php , а не наводити на мене наклеп. Да я не спорю, я не бачив, що він це написав " kpbica B poT e6aHA9I pa6uT!! " , поки ти не написав мені. Мені не треба по 100 раз писати ( це я образно), я бачу, що ти написав. Я просто переглядав консоль, тому зразу і не забанив. Ще питання будуть???

Ми грали 3 мапи, на кожній з мапі я тобі наводив нові репліки з матами, проте з твоєї сторони дій не яких. І саме головне питання "ти лох" -- це заслоговує бан на 1 год????
І перед тим як мені тикати бан лист, перечитай спочатку це http://cs-lutsk.org.ua/forum/7-1955-1

MAP9IHAДата: Воскресенье, 23.01.2011, 11:47 | Сообщение # 12
Статус:
Quote (MAP9IHA)
Да, наукою доказано
ти в цю "науку" сильно не заглиблюйся, я ж не пишу шо в тебе рівень нейрофіламентного білку залишися значно зниженим.. згодом, я не про це.. Чому ти такий впевнений, що тобі потрібно приділяти стільки уваги для пояснення елементарного прохання не матюкатись? Чому ти думаєш, що адміни повинні видивлятись і вичитувати всі написані матюки та проводити поглиблені аналізи написаних дурниць? Невже подібна тематика тебе сильно зацікавила? І після цього ти розказуєш які половини головного мозку в жінок задіяні думати... ap curtsey

QUARD_LieДата: Воскресенье, 23.01.2011, 12:25 | Сообщение # 13
Статус:
Quote (MAP9IHA)
нейрофіламентного білку залишися значно зниженим

Шось я не пам'ятаю, що ти проводила тест імуногістохімічною технікою, що можеш так впевнено говорити про розвиток стовбурових клітин (моїх). Я тобі ше раз кажу. Тебе ніхто не питає, і в твоїй думці не нуждається. Тримай її при собі!!!!

MAP9IHAДата: Воскресенье, 23.01.2011, 12:38 | Сообщение # 14
Статус:
ОК, я пас. залишаю тебе смакувати цю тему самому.. :D

6oHanAPTДата: Понедельник, 24.01.2011, 10:45 | Сообщение # 15
Статус:
Quote (QUARD_Lie)
тест імуногістохімічною технікою

Quote (MAP9IHA)
рівень нейрофіламентного білку

:D видоктора медицинських наук))?

Quote (MAP9IHA)
Бонапаська
ap aw

Если б Мишки были пчелами, то они бы никогда, нипочем и не подумали - ТАК ВЫСОКО СТРОИТЬ ДОМ!!!!!

Сообщение отредактировал 6oHanAPT - Понедельник, 24.01.2011, 10:46

Форум » .::Main::. » Книга жалоб » Жалобы на админов сервера
Страница 4 из 212»
Поиск: