Create site free
Команди адмінів. Допомога, питання, відповіді - Новости портала CS LUTSK - .::Main::. - Форум - game.pro Lutsk Arena - Луцький форум. Чатовка, друзі, спілкування. Запчасти для фотоапаратов Canon, Sony, Olympus, Nikon
Страница 1 из 11
Модератор форума: @)(otnik 
Форум » .::Main::. » Новости портала CS LUTSK » Команди адмінів. Допомога, питання, відповіді
Команди адмінів. Допомога, питання, відповіді
SystemДата: Среда, 21.07.2010, 14:23 | Сообщение # 1
Статус:
На нашому сервері, всі команди адміна, включені в одну:
amxmodmenu
В цю команду, також включені додаткові команди, такі наприклад як провірка на аім, або виключати мікрафон, якшо гравець забагато говорить. Де що шукати?

Як знайти провірку на аім?
вводите amxmodmenu, далі 9 далі 1 - "команди клієнта" і кнопкою 8 перебираєте команди, покі не знайдете: Aim Wath

Aim Wath -
команда яка провіряє гравця на АІМ, при знахожденні чіта, сервер дає автоматично бан!
\
Статьтю буду доповнювати

Gag Player -
Команда яка виключае гравцю мікрафон, та забороняє писати в чат на час 10 хвилин.

Скачать: 8237248.jpg(12Kb)

KOTДата: Среда, 21.07.2010, 14:32 | Сообщение # 2
Статус:
гуд Вальдемар.. ппц ксім тепер буде :D

VikДата: Среда, 21.07.2010, 16:04 | Сообщение # 3
Статус:
іду 3DMax осваювати - буду кіно про чітерів робити :D

lokkkiДата: Четверг, 22.07.2010, 05:24 | Сообщение # 4
Статус:
найс)))) Может теперь пропадут подозрения по поводу меня))))
Quote (Vik)
іду 3DMax осваювати - буду кіно про чітерів робити :D
А про меня мувик снять можешь? я демок напишу..У тебя норм выходит так...!

SanbokДата: Пятница, 23.07.2010, 06:50 | Сообщение # 5
Статус:
пацани,а-у я цим amx_aimwatch -->Вже 3 місяці провіряю! І знаєте що я вам скажу ,що ця штука не доскональна!!! Якщо config normal настроєний(як у lokkki) ніякий aimwatch його не зловить!!! Він ципляє тих хто вже використовує "тупий-наглий" Aim! Повірьте я сам це провіряв! І хватить вірити і ту казку що на сервері не робить Wallhack-все воно там робить як треба! Так що краще задуматись як поставити на серв новий,більш удосконалений Антічіт!!! Бо хто грає на Areni весь час-->Знає ,що раніше чітерів було набагато менше чим зараз,на даний момент!!!

KOTДата: Пятница, 23.07.2010, 09:29 | Сообщение # 6
Статус:
Sanbok, у мене є до тебе пропозиція.. Давай ти знімиш своє демо, де буде видно - що ти ВХ, ну і по можливості АІМ... та покажеш нам.. як тобі?

A1ZEK-CSДата: Воскресенье, 21.11.2010, 19:05 | Сообщение # 7
Статус:
:) :) :)

Форум » .::Main::. » Новости портала CS LUTSK » Команди адмінів. Допомога, питання, відповіді
Страница 1 из 11
Поиск: